22/06/2017

Staat u ook regelmatig voor de koelkast om te zoeken naar de artikelen die u nodig heeft? Voor veel mensen blijft het lastig om je koelkast geordend te houden. Met de nieuwe koelkast van LG kan dit voorkomen worden.

Goed gebruik van je koelkast zorgt ervoor dat je boodschappen langer goed blijven. Bovendien wordt je ook minder snel ziek doordat je producten niet over datum raken. Zo kan je voedingswaarde die het snelst bedroven raken het beste op de koudste plek zetten. Goed inzicht in je koelkast is altijd handig, als je weet hoeveel je nog van een bepaald artikel hebt weet je ook wanneer en hoeveel je moet kopen en haal je dus niks overbodigs in huis.

Het is dus handig om altijd te weten wat in je koelkast zit, maar het is niet handig om telkens de deur van de koelkast open en dicht te doen omdat dat veel energie verbruikt. Hier heeft LG de perfecte oplossing voor bedacht. Namelijk de LG Insta View Doorin - Door. Met deze functie klopt u twee keer op het raam en dan zal er een lampje gaan branden in de koelkast, hierdoor kunt u heel gemakkelijk kijken wat er in de koelkast zit. Dit is heel milieubewust omdat u zo niet telkens de deur van de koelkast hoeft te openen en dit bespaart weer energie en stroom. Om te voorkomen dat verse producten snel bederven heeft de koelkast twee lades waar je heel gemakkelijk je groente en fruit in kan doen, tevens zit hier een vochtniveau bij in zodat de groeten en fruit altijd op de juiste temperatuur zullen zitten. Zo blijft het langer goed en kunt u er dus ook langer van genieten. Dit is dus de ideale koelkast omdat je goed overzicht kan hebben van wat er allemaal in de koelkast zit en hij is heel milieuvriendelijk.