13/06/2017

Iedereen kent ze wel, een koelkast. Maar wat is nou vetter dan je eigen koelkast in het klein in je eigen slaapkamer. Dit is mogelijk, met een minicooler heb je een kleine koelkast die meestal ook geen lawaai maken. In de meeste koelkastjes kunnen redelijk veel producten, de naam zegt het natuurlijk wel een beetje, Minicooler, dus het zal niet zo groot zijn als een normale koelkast. In de meeste koelkastjes passen zo’n 10 blikjes. Dit kan enorm verschillen maar het gemiddelde is ongeveer 10. Als er verschil in zit komt dat door het aantal liters, hoe meer liters hoe groter het product naar keuze is.

Voordeel

Het voordeel van een minicooler op je eigen slaapkamer is dat je er makkelijk je eten en drinken in kan doen. Tevens is het ook ideaal als je avonds geen zin meer hebt om naar beneden te lopen naar de koelkast, dan kun je zonder problemen je eigen koelkastje openmaken. Ook kan het handig zijn tijdens een feestje Etc. in plaatst van de hele tijd naar de koelkast lopen zet je de minicooler naast je neer en je hebt al je drinken gekoeld en binnen handbereik. Er zijn zo nog veel meer voordelen waarom je er één kunt kopen.

Nadeel

Sommige van deze koelkasten maken aardig wat lawaai, hierdoor is het best mogelijk dat je er last van krijgt als je bijvoorbeeld probeert te slapen. Tegenwoordig worden ze zo gemaakt dat er bijna geen lawaai meer uit komt, zodat de nachtrust niet wordt gestoord. Dit is zeer handig want als je bijvoorbeeld een serie of film gaat kijken is het heel vervelend dat er telkens geluid en lawaai uit komt. In de nieuwste soorten van de minicoolers zit vaak een apparaat dat zorgt dat het zo min mogelijk geluid maakt.