09/12/2016

De Mobicool F15 is een compacte minikoelkast met een inhoud van 15 Liter. Deze kleine koelkast is leverbaar in het rood of blauw, de koelkast is gemakkelijk op te tillen doormiddel van de draaghendel en hij beschikt over een thermo-elektrische koeltechniek. Met een retro design is deze koelkast niet alleen praktisch, maar staat hij mooi in de kamer. Neem nou bijvoorbeeld een studentenhuis, onder een bureau of op de werkplaats.

De voordelen

Bij deze koelkast is alles gemaakt voor iemand die houdt van een compact apparaat. Door de draaghendel en het lichte gewicht vervoerd u de Mobicool gemakkelijk in bijvoorbeeld de auto. Daarbij beschikt deze minikoelkast ook over een 12 Volt aansluiting dat ervoor zorgt dat de koelkast gebruikt kan worden terwijl deze wordt vervoerd. Door plastic rekjes en bakjes aan de binnenkant van de deur is deze koelkast nog makkelijker in gebruik.

De nadelen

Natuurlijk is het heel erg handig;  zo’n kleine koelkast. Maar houd er wel rekening mee dat er dan geen overvloed aan spullen in kunnen. Spullen zoals grote pakken drinken, flessen of bijvoorbeeld een taart zullen ervoor zorgen dat de koelkast al snel vol raakt. Vleeswaren, groente of andere kleine producten zullen eerder hun plaats vinden in dit koelkastje. Ook produceert deze koelkast wat geluid vanwege de ventilator waarmee de koelkast gekoeld wordt.

Dus heeft u plaats nodig voor een aantal producten, wilt u een kleine koelkast die er ook nog eens mooi uitziet vanwege het retro design en vind je bijvoorbeeld het geluid wat deze koelkast produceert niet zo’n punt; Klik dan op de volgende link: http://www.minicoolers.nl/mobicool-f15-rood-koelkast

Of neem een kijkje in ons gehele assortiment koelkasten en bekijk welke koelkast voor u het meest geschikt is: http://www.minicoolers.nl/

Neem een kijkje op onze gehele webshop voor alle producten die Zaak-shops te bieden heeft: http://zaak-shops.nl/