04/12/2015

Het is geen eerste levensbehoefte, een mini koelkast. Maar het kan je leven een stuk gemakkelijker maken. Voor bijna elke denkbare situatie in en om het huis is het handig om een kleine koelkast te hebben. Bijvoorbeeld in de tuin, sommige mensen hebben een apart afdakje van hout gemaakt en daar zetten ze in de zomer hun minicooler op. Ideaal, altijd een lekker koud drankje bij de hand en de minicooler staat goed beschut.

Sommige koelkasten kun je ook in de auto gebruiken door middel van een speciale stekker. Zo heeft u altijd een lekker koud drankje in de auto op weg naar Spanje, Frankrijk of Italië. Een leuk bijkomend voordeel is ook dat u niet de hoofdprijs voor drankjes bij de benzinestations aan de snelweg hoeft te betalen.

Om in de zomerse sferen te blijven, de Satzuma USB koelkast is een echte uitkomst voor mensen die graag naar het park of bos gaan om even lekker op het gras te zitten werken of relaxen. Deze koelkast heeft een USB-stekker, deze kunt u in uw laptop of in een powerbank stoppen. Er past een blikje cola, Fanta of cassis van 33 centiliter in. Zo heb je dus altijd een gekoelde dorstlesser bij de hand en mocht je in het donker zitten, dan laat het ingebouwde lampje je niet in de steek!

Maar ook in een slaapkamer, werkplaats, schuur, kantoor, keuken en kantine is er plaats voor de kleine koelkast. Onze productspecialist minicoolers helpt u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u vanaf volgende zomer niet meer zonder koude drankjes zit.