Caso WineDuett Touch wijnkoelkast (21 flessen)
Reviews | Review toevoegen

Voor 17:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Caso WineDuett Touch 21 flessen wijnkoelkast

  • Twee apart instelbare temperatuurzones
  • Uitermate stille wijnkoelkast
  • Met touch panel
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

Caso wijnkoelkast met touch panel voor 21 flessen

Luxe en uitermate stille wijnkoelkast met touch panel. Zo is het mogelijk de koelkast te bedienen zonder de deur te openen. De wijnkoelkast heeft twee zones zodat er tegelijkertijd rode en witte wijn gekoeld kan worden. De bovenste zone heeft plaats voor zes flessen en de onderste zone heeft plaats voor 15 flessen. Daarnaast is er in elke zone is ledverlichting aanwezig. De bovenste zone heeft een temperatuurbereik van 7 tot 18 graden, welke geschikt is voor rode wijn. De onderste zone heeft een temperatuurbereik tussen de 10 en 18 graden, welke geschikt is voor witte wijn en rosé. De wijnkoelkast heeft uitschuifbare houten legplanken en een glazen deur welke UV-straling buiten de deur houdt. Tevens zijn de zones afzonderlijk van elkaar te openen voor extra gebruikersgemak.

Welke koeltechniek? Thermo-elektrisch:

Thermo-elektrische koelkasten werken doormiddel van een Peltier-element die warmte van de ene kant naar de andere kant verplaatst. Een Peltier-element heeft dus altijd een warme en een koude zijde met een temperatuursverschil van ongeveer 20 graden. De warme zijde heeft de temperatuur van de omgevingstemperatuur terwijl de koude zijde 20 graden lager is. Een thermo-elektrische koelkast is door de aanwezigheid van een ventilator niet geheel geruisloos omdat het Peltier-element altijd gekoeld moet worden door de omgevingstemperatuur. Thermo-elektrische koelkasten zijn licht in gewicht en kunnen zonder problemen worden verplaatst waar deze ideaal zijn voor gebruik in de auto. Uiteraard kunnen Thermo-elektrische koelkasten ook op andere locaties worden gebruikt waar absolute stilte geen noodzaak is.

Caso in het kort

Het doel van Caso Germany is voldoen aan de eisen van chef-koks door geavanceerde prestaties te combineren met toonaangevend Europees design. Caso werkt samen met verschillende topbedrijven in de wereld, waardoor zij producten kunnen leveren van ongeëvenaarde kwaliteit. Zo ook bij de wijnkoelkasten. Zij beseffen als geen ander dat het serveren van wijn op de juiste temperatuur zeer belangrijk voor de aroma’s en smaken is. Veel wijnkoelkasten van Caso hebben dan ook gescheiden temperatuurzones voor rode en witte wijn. Dit zorgt ervoor dat elke fles altijd klaar is om geserveerd te worden.

Specificaties

 
Kleur: zwart
Max aantal flessen: 21
Inhoud: n.b.
Verlichting: ja, LED
Afmetingen buiten: H 82,0 x B 34.0 x D 51.0 cm
Afmetingen binnen: n.b.
Aantal temperatuurzones: 2
Gewicht: 20.5 kg
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

 
Koelsysteem: thermo-elektrisch
Koelbereik: Min 7°C, Max 18°C
Koelvloeistof: geen
Vermogen: 140 Watt
Energieklasse: n.b.
Geluidsniveau: 30 decibel
Energieverbruik per jaar: n.b.

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews